Uniek Sporten

Sporten en bewegen voor mensen met een handicap
Uniek Sporten, Wmo-regio Arnhem werkt vanuit een regionaal samenwerkingsverband aan sport voor mensen met een handicap. Dit samenwerkingsverband ofwel sportloket bestaat uit diverse partners, waaronder de gemeente Overbetuwe en OverbetuweBeweegt.nl.

Voor sporters
Mensen met een handicap worden geholpen om een geschikte vorm van sporten of bewegen te vinden. Daarnaast helpen we je ook met het wegnemen van obstakels. Wat weerhoudt jou ervan te gaan sporten? Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van vervoer, financiën, hulpmiddelen, maatjes en topsport.

Voor aanbieders
Sportaanbieders die een aanbod hebben of hiermee willen starten kunnen worden ondersteund. Ben je een sportaanbieder waar mensen met een handicap kunnen sporten binnen reguliere groepen of binnen aangepaste groepen? Een speciale vereniging die specifiek aanbod heeft voor mensen met een handicap? In beide gevallen kun je advies en/of ondersteuning krijgen van Uniek Sporten bij onderwerpen als ledenwerving, subsidieaanvragen, toegankelijkheid en communicatie. 

Contact
Wil je meer informatie of contact? Stuur dan een e-mail naar c.migo@unieksporten.nl of bel naar 026 – 352 38 50.